Logo
HARALDSHEIM

Tilbud til foreninger, barne- og ungdomsgrupper

GODT STED

Hi Oslo Haraldsheim har lang erfaring med kor, korps, idrettslag og foreninger som ønsker overnatting, seminarer og samlinger. Vi tilbyr også på flotte møterom ved behov. Vi kan servere lunsj og middag hos oss, det er også mulighet til å smøre matpakke.

Hos oss finnes store hyggelig uteområder med torg-sjakk, bordtennisbord, volleyballkurv, grill. Muselunden Frisbee golfbane ligger rett på nedsiden av oss, Fotballklubben Skeid har sitt klubbanlegg rett på nordsiden av oss.

Oslo kan by på mange ulike aktiviteter: fot-, sykkel og skiturer i Oslomarka, båtturer på Oslofjorden med muligheter for å besøke øyene, teknisk museum, Holmenkollen skimuseum, idretts- og svømmehaller +++

Jepp. Vi serverer mat også! Under finner du noen utvalgte retter. Vi lager også på forespørsel

Image Image

Stedet-å-møtes

Haraldsheim har mye å by på og har lang erfaring med gruppebesøk, så vi har over tid lært oss å tilpasse oss dere.

Våre møterom er utstyrt med prosjektor, lerret, trådløst nett, flippover etc. Vi har stor, gratis parkering, gjestekjøkken og vaske-/tørkerom. Hos oss finnes store hyggelig uteområder med torg-sjakk, bordtennisbord, volleyballkurv, grill. Muselunden Frisbee golfbane ligger rett på nedsiden av oss, Fotballklubben Skeid har sitt klubbanlegg rett på nordsiden av oss.

Ta kontakt for et godt tilbud!

Minner som varer for alltid

“Her trenger du aldri å spise alene - hyggelig å kokkelere på gjestekjøkken, blir fort en "familiemiddag"” - Saara Pilhjerta