Logo
HARALDSHEIM

Lurer på noe? Da finner du det nok her!

Hostelling er en spesiell måte å reise på. Våre vandrerhjem tilbyr en komfortabel natts søvn i vennlig atmosfære til en rimelig pris. Vandrerhjemmene er en perfekt måte for å reise til lave kostnader og samtidig møte likesinnede reisende mens du bruker felles fasiliteter som bar eller lounge, tv-rom og gjestekjøkken. Og selv om reisebudsjettet kan være begrenset, skal ikke kvaliteten på overnattingsstedet være det! Uansett hvor du bor, har vi som mål å gjøre ditt besøk så hyggelig som mulig, samtidig tilbyr vi utmerket valuta for pengene. Vi tar kvalitet og standard på vandrerhjemmene våre svært alvorlig. Hvert vandrerhjem har sin egen atmosfære, men felles for alle er at de er sosiale møtepunkter for folk som reiser.
Vandrerhjem er perfekte overnattingssteder for individuelle reisende, familier med barn og alle typer grupper (skole, idrett, organisasjoner osv.). I tillegg får vi ofte besøk av backpackers og unge mennesker som reiser på impuls - dra hvor de vil, når de vil og ta nytte av de mulighetene som dukker opp på veien, og samtidig få budsjettet til å vare så lenge som mulig. Vandrerhjem er mindre formell enn andre former for overnatting. Atmosfæren er avslappet og du finner fasiliteter som gjør at gjester kan bli kjent med hverandre. Disse fasilitetene er gjestekjøkken, oppholdsrom, TV-rom, vaskeri, bar osv. De ansatte er lokale eksperter og gir nyttige tips til sine gjester. Ofte blir det organisert aktiviteter på vandrerhjemmet eller i lokalmiljøet. Det er også vanlig på vandrerhjem å ha informasjonstavler. Disse tavlene viser ofte tips til hva du kan gjøre på reisemålet. Kanskje kan du også registrere deg for å bli med på ulike aktiviteter, lese om en ansatts favoritt restaurant / pub eller kanskje søke selv etter et reisefølge ved å henge opp en lapp? Vandrerhjemmene har flere overnattingsmuligheter som seng i fellesrom (enten rene gutte- og jenterom eller rom med blandet kjønn) og private rom. Private rom blir stadig mer populært på våre vandrerhjem, som gjør at vandrerhjemmene blir mer populære hos familier og par, i tillegg til individuelle reisende og grupper. En del av sjarmen med å bo på et vandrerhjem er at alle vandrerhjemmene er unike. Ikke to er like. Vertenes personlighet preger gjerne vandrerhjemmene og dette fører til at atmosfæren blant gjestene og de ansatte blir uformell. De nordiske landene holder gjerne noe høyere standard enn vandrerhjem i verden for øvrig, men det er kommet mange vandrerhjem i utlandet som også holder svært høy standard. I mange land finner man også vandrerhjem i historiske bygninger, som gamle kloster, herskapshus eller som her i Norge - rorbuer.
Frokostbuffé serveres daglig fra kl. 06.30 til 09.30. Frokostbuffé er en del av besøket og er gratis.
Hos oss kan du surfe så mye du ønsker. Vi har trådløs nett gjennom hele bygget, inkludert i rommene. Wifi passord: haraldsheim1953
Absolutt! Vårt flotte gjestekjøkken byr på alt du trenger for å tilberede det meste av mat. Du kan også lagre matvarene dine med å merke dem med ditt navn. Vårt gjestekjøkken, beliggende i tilknytning til resepsjonen, er det naturlige møtested for våre gjester. gjestekjøkken holder åpent til midnatt.
Vi elsker hunder, og de er selvfølgelig velkomne. Området byr på utrolige fine langturer for deg og din voff. Pga ekstra renhold legges en kostnad på 200 kr for å medbringe hund.
Vi har en stor parkeringsplass for biler og busser, her kan du parkere trygt og gratis døgnet rundt.
Finner du ikke svaret du leter etter? - kontakt oss så hjelper vi deg