Logo
HARALDSHEIM

OM OSS

Oslo Hostel Haraldsheim er et flott møteplass for eventyrlystne reisende fra alle deler av verden. Haraldsheim er en del av den ideelle organisasjonen Hostelling International. Haraldsheim er et tradisjonelt vandrerhjem etablert i 1953. Ligger i Norges hovedstad, Oslo, kun 4 km fra sentrum, i et trygt og fint miljø med fantastisk utsikt over byen og fjorden.

Vandrerhjemmet er et ideelt utgangspunkt for turer til Marka, eller å utforske Oslo, både sommer og vinter, og passer for familier, par, grupper og individuelle reisende. Haraldsheim har vært, og er fortrinnsvis rimelig innkvartering for utallige skoleklasser, skolekorps og idrettsgrupper.

Vi har totalt 88 gjesterom. Vi tilbyr rom merket med Selected som kommer med mer komfort og fasiliteter som balkong, eget bad og TV på rommet. Rom merket med bestsaver er rimeligere, og du kan velge å ha eget rom eller bad på gangen, du kan også velge å bestille bare en seng i fellesrom.

Ta deg envirtuell tur!

Sjekk ut video fra vår jubileumsfeiring 2018 og få et smakbit på hvem vi er. Trykk utforsk knappen under for å se video og bilder av konferansefasiliteter.

Utforsk våre møterom
Image
Image Image
Image Image

Haraldsheim, etablert i 1953

Vi tilbyr morsomme aktiviteter i huset som utendørs bordtennisbord, stor utesjakk og utegrill som kan brukes fritt av våre gjester i vårt romslige uteområde. Haraldsheim er en fin base for å bli kjent med reisende fra hele verden.

Image

24 timers
resepsjon

Dersom våre gjester trenger hjelp eller informasjon er resepsjonen vår alltid åpen. Vårt ønske er å gi våre gjester det beste oppholdet vi kan og vi vet viktigheten av å være tilstede for våre gjester, hele døgnet.

Image

Felles kjøkken
for alle dine måltider

Vi har et nytt kjøkken med ovner og kokeplater, flere vasker, oppvaskmaskin, kjøleskap, mikrobølgeovn, te og kaffefasiliteter og mer. Frokostbuffé serveres daglig fra kl. 06.30 til 09.30.

Image

Et koselig TV-rom og biblotek

Etasjen over gjestekjøkkenet finner du vår TV-stue hvor det er mulig å slappe av, se på TV, lese en bok eller møte andre gjester for en hyggelig samtale. Og hvis du liker boken, ta den med deg.

Image Image Image

Alt-du-kan-spise Frokostbuffé

Vår daglige Frokostbuffé med alt du kan spise, gir deg en kvikk morgen energi. Vi tilbyr et utvalg av osterm kjøttpålegg, brød, eggerøre, frukt, grønnsaker, frokostblandinger, kaffe, te og mye mer.

Spørsmål?

Minner som vil vare for alltid

“Herlig steming her på Haraldsheim” - avslappet og vennlig